View Single Post
Old 01 May 2007, 22:55   #23
neanae
Senior

neanae

illotempore2002 - daca ma leg de forma estetica a unui film nu inseamna ca impun reguli, ci ca refuz orice alt criteriu de evaluare in afara de valoarea artistica a filmului (adica, de ex, nu mi se pare ca un film despre Dumnezeu e mai bun decat altele fiindca e despre Dumnezeu). nu eu sunt fixist, uita-te mai sus si vei vedea ca ti-am spus ce am avut de spus si mi-am vazut de treaba, tu ai redeschis discutia cu intrebarea daca filmul ar fi rezistat fara gargara religioasa. eu ti-am dat de inteles ca deja nu mai am ce spune (ziceam parca ceva despre cum a ajuns discutia intr-un punct in care nu prea mai poti aduce argumente) daca eu sunt cel fixist, tu de ce ai continuat discutia dupa ce amandoi ne exprimaseram deja punctele de vedere?

de faza cu autismul nu ma mai leg, mai ales ca nici n-are treaba cu discutia noastra. si faza asta e introdusa tot de tine in discutie si ai tras de ea la fel de tare ca si mine, deci de ce sa zici ca eu sunt fixist? esti cel putin la fel de fixista ca si mine.

sa stii ca nu ma sperii cu calificarile tale sau ale lui marx, la calificari stau mai bine decat iti inchipui, dar asta n-are nicio relevantza pentru discutie.
neanae is offline   Reply With Quote sendpm.gif