pe 20 mai vom vedea sigur in cineclub filmul "padurea spanzuratilor".. deci atunci va fi.. oricum, va tin la curent.. saptamana asta (joi, vineri) ar trebui sa aflu ceva.. pana atunci, repet, desi domnul gulea (prin dansul am ajuns la dl ciulei) m-a asigurat ca va veni, a fost ceva ce m-a nelinistit usor.. mi-a spus ca ii e un pic teama de o intalnire cu publicul.. ceea ce e de inteles.. in ianuarie si in aprilie au fost la cinemateca celelalte doua filme ale lui liviu ciulei si au avut fix 0 spectatori.. cum sa ai incredere ca nu vei veni intr-o sala goala? si, la drept vorbind, liviu ciulei chiar a fost un mare regizor de film (toate cele 3 filme sunt mari, mari).. problema e ca trebuie sa folosim timpul trecut: " a fost".. nu a mai facut film de 40 de ani.. asa.. rezumand.. daca va veni liviu ciulei, imi voi vedea visul cu ochii.. sau unul dintre ele..pentru moment insa, va rog sa ne concentram pe altceva.. nu de alta, dar inca nu e 100% sigur nimic si nu as vrea sa vorbim de pomana.. promit solemn sa revin cu mesaj imediat dupa ce vorbesc direct cu dansul..
|