marx
1. pot sa aditionez 2 notiuni, dar nu-mi plac exprimarile pretentioase. n-ai prins ironia...
2. eu ma refeream la faze de kkt din filme, deci ce scenarist ar fi fost mai indicat decat vc tudor? si 'triunghiul mortii' e film, deci de ce sa-l exclud din discutie? n-ai prins ideea nici in cazul asta... de ce nu ma mira?
3. in faza cu schindler, atitudinea personajului este exprimata printr-un discurs patetic (si complet in raspar cu imaginea lui de pana atunci). cred ca un discurs patetic intra tot la abordare textuala, sau nu stii ce e ala text?
4. personajul principal din sling blade e inapoiat mintal, asta e 'patologia lui psihiatrica'. inapoierea mintala exclude inteligentza, Einstein!
5. nu conteaza de cine era educat maximus, conteaza ca figurile retorice nu prea isi au rostul in discursul unui om care vorbeste din goana calului, pe campul de lupta, in fatza unui public format din soldati needucati care oricum prind doar franturi din ce spune el.
6. limitat esti tu, boule! abia ai invatzat romana si deja te apuci s-o poluezi cu barbarisme, in conditiile in care exista deja nspe sinonime ptr cuvantul tau inventat. nu mai stau sa-ti explic ca limba romana e normata de niste foruri oficiale etc si ca pentru aceste foruri nu exista cuvantul terific. oricum n-ai intelege...
|