Thread: Ce este filmul?
View Single Post
Old 28 Apr 2007, 16:31   #23
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Re: Ce este filmul?

Quote:
Ce este filmul pentru un regizor, actor, scenarist?
Un joc?
Da.
Quote:
Un spectacol?

Da.
Quote:
Un mod de a epata?
Da.
Quote:
Un mod de a satisface orgolii?
Da.
Quote:
O implinire?
Da.
Quote:
O obligatie?
Da.
Quote:
Un refugiu?
Da.
Quote:
O rubrica bifata intr-un CV?
Da.

Un joc pentru ca am ramas copii. Un spectacol pentru ca cinematograful are spectatori. Un mod de a epata pentru ca asa iti castigi numele, te faci cunoscut. Un mod de a satisface orgolii pentru a razbuna experienta de viata negativa. O implinire ce se naste din pasiunea pentru film. Obligatia de a arata lumii si altceva, o viziune noua a existentei. Un refugiu, pana la urma filmul are nevoie de visatori iar visul te scoate din lumea reala (politica, impozite, coriptie, nivel de trai, etc.) Si de ce nu, o rubrica bifata intr-un CV, un mijloc de a-ti castiga banii; intr-o saracie lucie nu poti fi fericit, cu unele exceptii bolnave...
Toate. Dar nu cred ca exista cineva care face film enumerand toate acestea printre motive. Si ar mai fi si altele.

Eu unul cred ca daca te-ai nascut sub un semn ce comprima un talent nativ sau/si o pasiune nesfarsita pentru film sau/si filmul iti trezeste emotii si il intelegi asa cum l-a inteles regizorul, scenaristul, actorul etc. atunci esti apt si ai recomandarea Creatorului sa te apuci de treaba.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif