alex, pe fuga scris: nu am zis ever ca a fi orice e mai bine decat sa fii oligofren. am zis ca a fi oligarh e mai bine decat orice, de fapt cel mai bine.
A! si nici ca poantele noastre ar fi mai bune decat "...", ci ca lui Patriciu si insotitorilor sai, le lipseste umorul. Imi mentin parerea: nu mi se pare fina asta, nici macar prin trimiterea la "mai bine mort, decat comunist" pentru ca iarasi, nu se imbogateste in sensuri, ci doar respecta aceeasi constructie. ar inseamna ca un comunist e oligofren, ceea ce fain, dar si ca exista premisele ca oligarhul sa moara, ceea ce nu cred ca ar spune Patriciu nici macar in gluma.
asta cu urna scapa turma...nush ce sa zic despre ea, dar dincolo de "fonetica", face si sens. Se spune despre popor in ultimele zile ca este de fapt o turma. Din punctul asta de vedere nu ar fi rau sa credem ca urna ne salveaza TOT TIMPUL ( urna fiind o parghie democratica). daca acceptau si parlamentariii nostri o fuga la urne acum un an, doi....
hai sa lasam asta, ca nu-i atat de important. Auzi, fii atent ce au ajuns astia sa spuna: Parlamentul e singura institutie democratica..... hahahahahhahaha
asta e cea mai faina gluma. Pacat ca doar astea le ies bine.
|