View Single Post
Old 28 Apr 2007, 08:01   #189
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Bagheera:
hai, mai alex, chiar ti se pare fina asta cu mai bine oligarh, decat oligrofen?! pe bune? pai, sa fii oligarh e mai bine decat orice, inclusiv oligrofen, om al muncii, medic, om de cinema. Adica, patriciu trebuia sa o spuna pe sleau: sa fii oligarh e cel mai bine, punct. Si el, chiar stie ce vorbeste.

mai draga mara
da: 'mai bine oligarh decit oligofren' e mai misto decit ala cu 'urna...' (big deal: in libertatea am dat si eu un titlu la nu's c film idiot cu uma thurman 'uma scapa turma', nu e mare kestie!)

in primu rind pt k trimite la faimosu 'mai bine mort decit comunist'
in al 2-lea rind, a gasit exact ACEL cuvint apropiat (fonic) d 'oligarh' - recunoaste k nu sint multe in limba romana!
in al 3-lea, SIGUR k ORICE e mai bine decit oligofren, DAR asta e si poanta calamburului: k spune un truism facind misto d truism insusi - k sa zic asha - fiind perfect adevarat & adecvat: CLAR e mai bine sa fii oligarh decit orice, CLAR nu e bine sa fii oligofren!
d aia zic k e deshteapta

in orice caz, stiu clar k eu, dk as fi oligarh, as proceda FIX LA FEL k patriciu & co: mi-as apara interesele si m-ar durea in cur d interesele tzarii.
pina una-alta, ma oftic k tre sa dau din banii mei (multi & cistigati ushor - asta e pt carminume! :lol: ) atita impozit! asta e o mare kknarie :sick:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif