Manole dragä, bine ai venit! Dar petitia propusä de tine e aici încä de ieri, iat-o!
Originally Posted by Pitbull:
Am semnat - am fix numärul 4000.
Nu va fi valabilä, pentru cä nu are datele de identitate si semnätura olografä. Dar nu-i nimic. Mai bine sä FACEM ceva, decât sä stäm cu palma-n cur.
(Cum zice semnätura ta, Keepwalking, în opozitie cu ceea ce satirizeazä semnätura mea...  )
[Later edit:]
Bäi, sunt mai multe! :shock:
http://www.PetitionOnline.com/dzp/
In asta, am numärul 10.771.
Deci, e mai avansatä.
Oricum, le semnäm pe toate.
|
Desigur, ne bucuräm sä te cunoastem.
@ALS:
Crezi cä-i chiar asa de greu? Voil�* de vezi:
- Adrian Päunescu: un poet de mare talent, un om charismatic, un animator al muzicii, poeziei si actoriei de excelentä calitate la Cencalul "Flacära".
- Varujan Vosganian: un intelectual rafinat, un om fin, de mare caracter, dar cu simt politic nul (o spun în cunostintä de cauzä, suntem buni prieteni, iar în perioada 1990-1992 discutam adesea politica acelor vremuri); a ajuns în cârdäsie cu ästia, si ministru în acest guvern al rusinii nationale, din buimäcealä, nu din lichelism.
- Sergiu Andon: trecând totalmente peste partea politicä (în trecut ca si acum), a fost un ziarist excelent la "Scânteia". Cel mai mult m-a miscat splendidul lui reportaj amplu
"Trei tigäri dupä sentintä" (ca un mini-roman), din Almanahul "Scânteia" pe 1970, despre un dublu asasinat de la Pitesti.
- Viorel Hrebenciuc: stim ce fel de politician e; dar ca persoanä particularä e simpatic si cuceritor.
- Dinu Patriciu - the Big Satan! Conversatiile noastre politice din 1992-93 erau delicioase, si-mi fäceau o realä pläcere; era absolut fermecätor si amical (chiar si când mi-a sugerat cä, dacä n-am grijä ce scriu despre P.N.L.-A.T. - al cärui lider era el pe-atunci, s-ar putea sä pätesc ca un ziarist din Elvetia care a murit putin... într-un accident! Surprise, surprise, nu? Apropo,
P.N.L.-A.T. era exact PRIMA trädare a cuplului Patriciu-Täriceanu, care au spart P.N.L.-ul lui Radu Câmpeanu de coniventä cu Petre Roman - premierul F.S.N., cum bine stim. Când am scris asta în "Expres Magazin", Patriciu, dulce si mucalit, mi-a dat exemplul cu elvetianul...

)
...si nu mai am timp, cä dac-as lua lista, SIGUR as mai gäsi destui!
Multumitoare doza de normalitate, domnu' Leo?