Originally Posted by Bagheera:
....
Pentru mine, rolul acestui psihanalist care combina toate visele intr-un mozaic propriu si le restituie pacientului intr-o interpretare care impinge la suicid, se numeste ILIESCU. Oricine bate palma cu acest "monstru" se molipseste de "buba neagra".
|
intotdeauna m-am aflat in situatia de a nu putea vota ceea ce in viata de zi cu zi simt (o politica de stinga, moderata, valorile sale) findca oamenii care reprezentau - teoretic macar - acele puncte au fost si inca ii gasesc incompatibili cu imaginea integritatii politice pe care ar trebui sa o aiba incit valorile acelea sa 'vorbeasca' prin ei... caci de integritate morala, umana, la noi nu se poate vorbi!
am votat PNL.... bine, abia in 2000 am avut drept de vot, insa si in 96, si in 92 si in 90 exista la noi in familie o profunda aversiune fata de ceea ce insemna Iliescu si apropiatii sai!
ceea ce voiam sa spun e ca in 96, din povestile auzite in preajma turului doi de scrutin la prezidentiale, multa lume a stampilat rubrica lui Constantinescu dupa ultima intilnire cu Ilici dela tv. celebra intilnire in care EC l-a pomenit pe Calugaru' Vasil esi a amintit de fantoma lu' Coposu

...
ei bine, acele vorbe azi nu cred ca ar mai prinde... (decit in cazul unora care inca mai sufera si poate ca sufera tocmai din cauza 'psihanalistului' subliniat de Bagheera! ei azi va un mesia in becali, ed ex...)
insa ar putea prinde o fraza precum cea lasata de mine din mesajul Bagheerei. ceea ce spune acolo e adevarat. in ce ma priveste, nu e singurul motiv de a vota pro basescu... dar in general oricind e un motiv suficient pentru a o face!