View Single Post
Old 25 Apr 2007, 23:41   #149
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Marx, îti înteleg suspiciunile. Propun numai sä nu încurcäm borcanele. Färä sä stiu detalii despre proiectele C.N.C. în care a fost Bagheera implicatä, spun doar atât: dacä s-a fäcut pärtasä la matrapazlâcurile de-acolo, e foarte räu, si meritä sä discutäm despre asta, în alt context. Dar nu are nici o legäturä cu problema politicä de-aici. Marx, judecä ARGUMENTELE, nu persoana! Dacä argumentele ei social-politice sunt convingätoare, OK! Vedem noi pe urmä cum se pupä asta cu o eventualä implicare la spägile si pilele de la C.N.C. - e alt capitol.
Uite un exemplu: exact martea trecutä, între ea si mine a avut loc o ciocnire foarte urâtä, în Atelierul de scenaristicä (nu mai e acolo, am sters mesajele). Douä zile, am fost ca doi dusmani de moarte. Dar joi, imediat ce a avut loc lovitura de stat, si au început sä circule mesaje si SMS-uri, ne-am regäsit si am fäcut pace imediat. Problema nationalä era mult mai importantä decât orgoliile noastre de forum. Pästrând proportiile, cam la fel stä treaba si cu C.N.C.-ul. Dä-l în mä-sa, de äla depind doar niste filme tâmpite si niste miliarde furate - dar de criza asta politicä depinde incomparabil mai mult. Avem toate motivele sä fim solidari!

@Herbert:
Marx, A.L.S. si Carmine nu fac tripletä - dar, de pe pozitii în esentä diferite, toti trei sunt mai mult sau mai putin anti-Bäsescieni sau mäcar neutri (ceea ce e tot aia, dacä duce la invalidarea referendumului si perpetuarea suspendärii).
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif