View Single Post
Old 25 Apr 2007, 21:25   #146
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bagheera are perfectä dreptate - a sintetizat totul cu inteligentä, responsabilitate si bun-simt. Mä regäsesc cel mai mult în remarca ei:
Originally Posted by Bagheera:
Vorbesc cu oameni din diverse medii: sunt furiosi, neputinciosi si SPERIATI. Le e frica.
La fel mä simt si eu - am aceeasi stare de angoasä (partial aprehensiune, în rest, o teamä clar definitä), ca în 1990, imediat dupä Mineriada a III-a. Asa cum spuneam, în plan istoric, politic si legislativ manevra s-a repetat întocmai. O minoritate preponderent coruptä si în rest buimacä (de pildä, Varujan Vosganian, care mi-e prieten, e un om cinstit - dar e un intelectual rasat, un poet si un idealist, habar n-are de politicä; el pluteste pe norii lui, färä ca nasul säu rupt de realitate sä le simtä putoarea) tocmai îsi instaureazä dictatura, încälcând pe fatä legile si constitutia, sfidând atât întregul electorat (chiar si pe cei care, din inconstientä, i-au votat), cât si päturile neelectorale ale populatiei (minori, etc.), jefuind pe fatä tara si dându-ne cu tifla tuturor - nouä, ca români, Uniunii Europene (care are o droaie de päcate, dar mäcar ne pretindea o coruptie mai ponderatä, nu chiar ca-n Uganda lui Idi Amin), si lumii în general.
Prin urmare, i-as ruga pe aceia dintre voi despre care stiu cä nu sunteti nici ticälosi, nici idioti, ci doar paraleli cu politica (nu e nici o rusine în asta; si eu sunt tufä de Venetia în medicinä, sau în väzut lumea - n-am reusit sä ajung decât la Ruse, pentru trei ore - sau în comert, sau în atâtea altele) - deci, vä rog: Marx, A.L.S., Carmine, si altii. Suspendati-vä pentru un timp cochetäriile intelectuale, fiti pragmatici si mergeti pe mâna noasträ. Decât sä ne beleascä äia pe toti (si pe voi, si pe noi), mai bine sä-i beleascä Bäsescu pe ei, si noi sä scäpäm cu pielea intactä. OK?
Numai pânä-l aducem înapoi - pe urmä, vä promit, ori de câte ori o zbârceste, fac si eu misto de el, aläturi de voi!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif