Marx,imi pare foarte rau, dar nu cred ca ai citit nici macar printre randurile scrise de mine ca eu consider ca Basescu ar fi vreun pui de idol, vreun fotbalist celebru yammi-yammi.
Din contra, am spus-o foarte clar ca nu e vorba de Basescu aici; e vorba de un principiu

oti sa dai pe cineva afara doar pentru ca "poti", adica fara motive? Se numeste asta democratie? Asta era tema de discutie. Nu am intrebat o clipa ce nu iti place la Basescu; sincer nu ma intereseaza "omul' Basescu.
Ma intereseaza aceasta institutie prezindentiala care are o anume putere consfintita prin Constitutie, putere care la ora asta este anihilata pas cu pas de catre o alta institutie: parlamentul. Inutil sa iti mai spun ca ar trebui sa existe regula separarii puterilor in Stat.
Vi se pare ok ce se intampla acum in Parlamentul Romaniei? Asta era intrebarea. Nu am scris: "Fortza Base!" desi, oops, tocmai am scris. Vai ce pui de idolatra imi sunt.
A! Marx, ce parere ai despre chestia pe care o "proclama" cei de la PSD: Basescu are dreptul la timp de antena impartit la 22 milioane? E cool, nu ?! E democratic pentru ca vorba aia, a fost spus in Parlament.