View Single Post
Old 24 Apr 2007, 17:04   #120
Bagheera
Senior

Bagheera

Alex, e adevarat ca nu a mai existat liniste ! Doar ca intrebarea ar ramane: pe cine ai vazut pe sticla? Am vazut PNL-isti, PSD-isti, Pc-isti, PRM-isti, isterizandu-se. Nu l-am vazut pe Basescu la TV. Cine face scandalul si de ce este facut acest scandal?! Esti critic de film. Daca ai vedea pe o pelicula aceasta "intriga", ce ai intelege? Ca personajul absent ii obliga pe cei prezenti sa faca scandal? Pe bune acum: cine face scandal in Romania?

S-a vazut clar: nu mai e vorba de ideologii. Cand nu mai vorbesti de ideologii intr-o democratie, mai poti vorbi de democratie?! CC al PCR era format din foarte multi oameni ( care reprezentau poporul roman, nu-i asa) si era tot timpul de acord ca e bine ce se intampla in tara: aveam o singura ideologie: cea a UNITATII.

Sa schimbi regulile jocului in timpul jocului, asta se poate nume "arta compromisului" ? Nu militez pentru basescu, militez pentru o tara in care legea nu se face si desface in functie de context. STATUL de DREPT si LEGEA ar trebui sa fie sacre, indiferent de cei care intra in acest joc. Asta este ce forteaza acum parlamentarii. Ei se autoconfunda cu Parlamentul. Ei nu sunt Parlamentu Romaniei, Ei sunt niste parlamentari care decid ca ce spune Constitutia poate fi interpretat !

Nu trebuie sa te pricepi la politica ca sa intelegi asta. Atata timp cat Iliescu e chemat pt. expertiza psihiatrica pentru a se vedea daca a avut sau nu discernamant cand a chemat minerii... Omul asta urmeaza sa devina inculpat intr-un dosar in care e invinuit de CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII. Vrei sa revezi cum suna formularea actului prin care se condamna comunismul?
Alex, eu am zis ca esti liberal pentru ca tu singur ai spus asta in povestea cu vanzatoarea ). Libertin, liberal, conservator, ortodox de rit vechi, aici nu e vorba de indentitate. Aici e vorba de incalcarea identitatii personale, de reducerea ei la "corp amorf" cum numesc poporul baietii majoritari din parlament.

Domnul Marx cu bagheta la vedere, va rog eu mult: nu ma fac de rahat doar ca actrita, ci si ca scenarista. Puteti spune si asta, nu de alta, dar ar fi pacat sa va limitati dezgustul. Va rog sa borati pe mine - actrita si scenarista. Bine, daca sunteti capabil de nuante: va rog sa va aruncati mazarichea atat pe actrita de teatru cat si pe cea de film. In rest, o zi buna domnule MARX. A! Daca dumneavoastra nu reusiti sa ma acoperiti cu destula voma, va rog sa il chemati si pe amicul dumneavoastra ENGELS. Banuiesc ca asta va fi forma de comunicare la care tre' sa ma astept din partea unui personaj atat de experimentat ca dumneavoastra.
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif