Originally Posted by Alex Leo Serban:
1 faptul k Regele Mihai e 'fonfait' nu l-a impiedicat sa fie un personaj istoric demn d toata admiratia!
2 faptul k rubedeniile hohenzollern nu stiu boaba romaneshte sau vbesc prost: remember Carol I?? nici el nu stia romaneshte si asta nu l-a impiedicat sa fie un domnitor si apoi rege maretz! (cine ar fi crezut k o sa iasa al 2-lea la 'mari romani'??)
3 faptul k la noi nu s-ar accepta regine (k in tzarile civilizate: anglia, olanda, danemarca...) arata (ink o data) cit d inapoiati sintem!
|
:love: :love: :love:
In rest:
Il invocam pe Eltîn, azi-dimineatä, si uite cä de fapt ieri a murit... Dumnezeu sä-l ierte. A fost un adevärat "tar", a combinat nobletea cu jigodismul, libertatea cu tirania, märetia cu ridicolul... Din päcate, rusilor li l-a läsat mostenire pe Putin. Nu-mi rämâne decât sä sper, cum spuneam si mai sus, cä tancurile anti-parlament i le-a läsat prin testament lui Bäsi.
Si cu asta, revenim on-topic:
Intr-adevär, am remarcat si eu cä elitelor lucide si responsabile, revoltate si sincer îngrijorate de aceastä veritabilä Parlamineriadä, turmele de mahalgii pro-pesedisti, cu garnitura lor de traseiste cärora le place Tare (cä dacä-i Moale, nici bistarii nu curg!

), le opun mistouri grobiene, de nivel vadimist. Din fericire, hoarda spälatilor-pe-creier filo-rusi a scäzut mult din perioada 1990-1992, asa cä avem motive sä fim optimisti. In orice caz, e de retinut faptul cä adunätura asta fost-securist/actual-mafiotä/etern-murdarä/peren-cretinä, are minima luciditate de a folosi viclesugurile pe care o legislatie prost alcätuitä, si mai prost înteleasä si dezastruos aplicatä i le-a pus în copitä. Asa cum spunea si Bagheera mai sus, acum pregätesc o nouä loviturä de stat - nu numai antiprezidentialä, ci si antielectoralä si antipopularä (în ultimä instantä, antinationalä): manipularea referendumului prin falsificarea interpretärilor legislative la nivel de participare. In concluzie, solutia e una singurä:
läsati naibii fasoanele de domnisoare cu odicolon în batistutä, si haideti în puii mei la referendum, sä fie si valid, si pro-Bäsescu - cä de nu, cât stati voi acasä strâmbând din näsucuri si fäcând pe mimozele delicate, au sä vä futä Pulicenii, Päturicii si restu' haitei, de prafu' o sä se-aleagä de virginitatea voasträ!