View Single Post
Old 24 Apr 2007, 15:20   #114
marx
Guru

marx

hehehe. tot citesc pe diverse forumuri argumente pro si contra basescu. aia pro, dinamitati de angoase si frustrari, discuta seriosi despre teoria conspiratiilor si se lamenteaza lugubru despre erezia parlamentara abatuta asupra mesiei basesciene.
astia contra, mai relaxati, servesc torpile zeflemiste, iritandu-i si mai mult pe sarmanii bipezi pupatori in base.

exemplu:

pandy_shpan:
24 Aprilie 2007 (10:07)

Mi-a placut discursul de duminica al baselului. Foarte instructiv:
“-Am gresit cand am infierat cu manie proletara prin gura unui fiu de KGBist comunismul? Muuuuu!

Muuuuuuu! (raspundea in cor si multimea de mugitori “electrizata” de charisma lui!)

Am gresit cand l-am facut pe ziaristul O. Zara “gaozar”? Muuuu!

Muuuuuuu!

Am gresit cand am impartit Romania in mizeri si bogati, in lumpenproletari si oligarhi si i-am asmutit pe unii impotriva celorlalti? Muuuu!

Muuuuu!!

Am gresit cand am pastrat “biletelul dulce” atat cat era nevoie ca sa faca PAC! la Rasboiul amorsat de blonda pirotehnista de la Blonden Shlkitz? Muuuu!

Muuuuuuuu!

Am gresit cand am dat drumul la dosarele securitatii ca sa aflam cine era de fapt Mona Musca, cea care se lauda ca am noroc ca nu e ea barbat, ca-mi arata ea mie …. Am gresit cumva ca i-am aratat eu ei, inainte sa-mi arate ea mie? Muuuu!

Muuuuuuuu!

Am gresit cand am spus ca guvernul Tariceanu este cel mai performant guvern din ultimele doua milenii, dar ca ulterior m-am dus sa dau acatiste sa-si rupa gatul cu motocicleta ca sa-l pot porecli dup-aia Motocicleanu? Muuuuu!

Muuuu!

Am gresit cand am indicat procurorilor de ce fel de dosare sa se ocupe si pe care dintre cele lasate la “dospit” sa le “dezgroape”? Muuuuu!

Muuuuuu!

Am gresit cand am impulsionat justitia sa se ocupe de termopanele lui Nastase? Muuuuuuu!!!

Muuuuuuuu!

Am gresit cand am afirmat despre Parlament ca este in moarte clinica?

Muuuuuuuu!

Ba da mah dobitocilor, am gresit, caci uitati-va, ai naibii au inviat acum si mai am un pic si-or sa ma si rastigneasca. Da nici eu nu ma las ma! Mor cu ei de gat!

Corul de mugitori: asa sa faci mah baselule! Tara e cu tine. Daca o data cu tine dispar si ei, 2-0 pentru noi!
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif