Originally Posted by illotempore2002:
|
"imi pare rau ca nu mi-am dat peste deshte, cum am inteleptul reflex de obicei"
nu am intzeles asta!
|
cind nu vad miza, ma abtin. de obicei, crocodilul apatic din mine se mobilizeaza greu. daca nu e mental challenge sau fo chestie flagranta, pacat de kilojoulii consumati. ori, in cazul aprecierilor tale, era doar o apropiere de termeni fortata. si cum nu consider nici didacticismul si nici umflarea muschilor fo virtute, as fi putut sa trec mai departe. o fi fost luna plina.... nu stiu... sau o oarescare afinitate sporita pentru Agopian... sau plictiseala... abar n-am.
imi pare rau ca ti-m parut o persoana acra, caci io de felu-mi sint o fire veseloasa, ludica si auto-bascalioasa, dar poate nu mi-am gasit cadenta naturela, pendulind pe aici intre Sadoul - acest Benedetto Croce al istoriei cinematografiei - si Republik - abeceul cultural pentru liceeni. astept sa se parcurga wishlisturile de cinemateca... cine stie, poate s-or incinge discutii si despre Ferreri si Wertmuller, Fassbinder si Wenders, despre Parajanov, Roeg, Jarman, Arrabal, Saura, Kobayashi, poate s-o gasi careva sa bage in seama si britanicii din anii 70-80, macar pe Mike Leigh si Alan Clarke. Doamne ajuta! poate implinesc si io 50 de posturi pina la sfirsitul anului... sau nu.
zooooooo, n-am sarit la beregata, n-am avut intentii rele. nu mai pune la suflet, ca viata-i scurta da' trece repede. uite, promit ca nu mai intru pe topicul asta.