Cat despre Balaceanu-Stolnici, ca tot veni vorba, nu ma mira aboslut deloc aparitia acestui dosar sin care reiese ca a dat note informative. Stolnici scrie de cel putin trei saptamani in Ziua ca ce se intampla acum aduce cu o lovitura de Stat. Va mai amintiti cum au zburat-o pe Mona Musca din PNL dupa ce madame a incercat o parere impotriva conducerii PNL (TARICEANU)? i-a aparut dosarul de la secu'. Mi se pare normal sa ii "apara" dosarul de la secu' si lui Stolnici. Doar se ia de ceva timp de politica liberala de tip PSD. ALS inca imi mentin intrebarea? Crezi ca esti liberalul care e gata sa fie sprijinit de PSD pentru a exista?!
Eu nu mai vad de mult timp in Parlament optiuni politice, rigori ideologice: PSD bate palma cu PNL, UDMR cu PRM, Vadim Tudor cere 2 minute de vorbit in plus la Geoana, Geoana, stand picior peste picor si zambind larg, ii arata trei degete, semn ca ii da 3 minute... Ce crede un liberal ca tine despre asta? Unde e liberalismul in toata chestia asta? Unde e dreapta? La stanga !
|