View Single Post
Old 24 Apr 2007, 14:06   #108
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

deci:

1 faptul k Regele Mihai e 'fonfait' nu l-a impiedicat sa fie un personaj istoric demn d toata admiratia!
2 faptul k rubedeniile hohenzollern nu stiu boaba romaneshte sau vbesc prost: remember Carol I?? nici el nu stia romaneshte si asta nu l-a impiedicat sa fie un domnitor si apoi rege maretz! (cine ar fi crezut k o sa iasa al 2-lea la 'mari romani'??)
3 faptul k la noi nu s-ar accepta regine (k in tzarile civilizate: anglia, olanda, danemarca...) arata (ink o data) cit d inapoiati sintem! :sick:
4 faptul k, iesind sa-mi cumpar tigari d la debitul d peste drum, vinzatoarea (cea kre m-a intrebat acu cva timp cum d nu sint la botezu copilului lui mutu! :lol: ) m-a intrebat direct - in timp ce-mi dadea dunhillu - 'sinteti pesedist'?? am zis k nu. 'penelist?' - a continuat ea. mi-am dat seama unde bate si i-am spus adevaru gol-golutz & curat: k mi-e o greatza uriasha d toti & d toate partidele & k nici nu ma duc la referendum... nu cre k a fost incintata d ce-a auzit (oricum, si eu i-am dat o replik p masura la faza cu mutu; i-am zis: 'nu m-as fi dus decit dk ma invita ca si nash!' 8) )
5 faptul k sint - din nou - p ac lungime d unda cu mala: nici eu nu am mai deskis televizor s. cl d cind a-nceput toata nebunia...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif