View Single Post
Old 24 Apr 2007, 01:41   #98
Bagheera
Senior

Bagheera

Ce ciudat !

Nu e vorba de Jos Basescu ! , Sus Basescu ! . Este vorba ca Parlamentul nostru a facut un abuz de putere ! Curtea Constitutionala a spus ca nu actul, docomentul initiat de PSD, orchestrat de Voiculescu nu poate duce la demiterea Presedintelui.

Asta e singura problema. Parlamentul a hotarat ca el poate demite un Presedinte numai pentru ca vrea, chiar daca nu are motive. Asta poate numi cineva democratie?! Parlamentul Romaniei a hotarat sa suspende un om chiar daca toate sondajele de opinie spuneau ca majoritatea romanilor nu vor suspendarea lui. Parlamentul Romaniei tot amana avizul consultativ despre votul uninominal, desi toate sondajele de opinie arata ca majoritatea covarsitoare a romanilor doreste acest lucru.

Nu e vorba de cum arata Basescu, de ce ar trebui sa faca el sau nu, daca are Basescu moaca sau nu de presedinte!

Legea care ii achita pe toti hotii care au dat credite ilegale a trecut prin Parlament ca prin branza.

Voi, cei care va simtiti reprezentati de gestul celor 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea lui Basescu, cum resimtiti aceasta lege. E justa?
Dar ca Sechelariu a fost achitat la nici o saptamana de la instalarea noului ministru al Justitiei? Stiti ce spunea ultra-zambaret: " Ma bucur ca noua justitie a inceput sa isi faca treaba ! De doi ani spun ca e vorba de un dosar politic".

Da' ca Roncea a fost dat afara de la ZIUA pentru ca este pro- Basescu?
Da' ca Avramescu a fost dat afara de la Cotidianul pentru ca este pro...Basescu?!

Asta vreti pentru tara voastra? Asta numiti voi reprezentare parlamentara? Ministrul Justitiei este fostul avocat al lui Relu Fenechiu, anchetat DNA. Mai tineti minte cine este Vacaroiu? Nu a putut fi pus sub urmarire pentru ca avea imunitate parlamentara. Zic unii ca stai ca si Basescu este corupt; macar el a renuntat in dosarul Flota la imunitate. L-au cautat si ..'geaba. Acum incearca din nou pentru ca a venit unul bun la Justitie si cu justitia asta noua care isi face treaba...

Romania TREZESTE-TE ! Pe 19 mai eu una stiu ce o sa votez si pentru ce! Voi vota pentru a le atrage atentia parlamentarilor ca trebuie sa fie logici ! Logica lui Geoana de genul: noi am votat guvernul Tariceanu, dar nu guvernul am votat, ci stabilitatea...." nu are ce sa mai caute in Parlamentul nostru. Macar sa se fi dat bolnav la conferinta aia, sa zica ca tocmai il striga mama in casa si raspunde mai tarziu de ce PSD a votat cum a votat.
Cititi ziarele, cate mai spun adevarul. Televiziunile sunt jale ! Informatia obiectiva se poate lua de la TV doar in doze homeopatice si daca sunteti pe faza.
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif