View Single Post
Old 23 Apr 2007, 14:37   #83
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Leonard:
în România e posibil orice, cu oameni care gîndesc astfel.
nu-þi dai seam ce ar însemna pentru culturã chestia asta, bãsescu dictator? probabil ar desfiinþa Ministerul Culturii ºi ar înfiinþa ministerul Fotbalului ºi al Cîrciumilor.

din pacate, anumiti oameni de cultura nu si-au dat ei (insisi) seama cam ce-i poate capul lui basescu si l-au sprijinit pe unde au apucat prin tot felul de petitii si scrisori deschise si semnaturi...

si eu as sustine un fel de proiect intitulat ''matrasirea clasei politice romanesti din zilele noastre'', dar nu cred ca basescu e capabil sa o faca, dintr-un motiv prezentat in postul anterior: e si el de acolo si joaca dupa aceleasi reguli pe care le dezaproba cind le ocheste in ograda celorlalti...

si daca ar fi vorba azi de vot uninominal - cred ca o sa mai visam mult pina sa-l vedem si ma intreb de ce nu a fortat basescu PDul sa introduca povestea asta cita vreme inca pareau a se mai intelege cu pnl - tot astia s-ar prezenta, cu nesimtire, sa fie alesi!! asa ca ,deocamdata, tot basersti, mitreni, vanghelieni si pontaleni o sa defileze prin politica... asadar, oricum o invirt, mie tot de cacao mi se pare situatia!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif