View Single Post
Old 23 Apr 2007, 14:37   #127
Coshava
Veteran

Coshava

Originally Posted by Pashpix:
{...}In continuare, lumea indrageste aceste filme, chiar si asa prafuite de trecerea anilor.

Ar fi interesant de ce o face - ca resort psihologic interior mai ales, aici intervenind prea putin emotia provocata de realizarea artistica ( ca sa fiu rau am sa zic ca o suita de pe "Discovery" cu "Detectivi criminalisti" sau asa ceva e mai bine/artistic realizata ... ).

Explicatia mea - desi probabil gresesc, dar na ... asta e - ar fi ca tocmai "prafuiala" le face oarecum indragite. Sau poate indragite e prea mult spus, dar pregatesc o anumita stare, mult mai putin critica decit de obicei, in privitor. La cei mai in virsta cred ca e asa ... un fel de nostalgie provocata de revederea unor imagini din tineretea lor oarecum "filtrate de aspectele negative", iar la cei mai tineri ( ca mine sa zicem ) e/a fost oarecum curiozitatea de a vedea ceva ce tine de "faptul divers" al unei epoci la care ne gindim/ne-o imaginam adesea ca nu a produs altceva decit filme ordinare de propaganda si ode fiului mult iubit. :sick:

Imi cer scuze ca am intervenit - dar nu m-am putut abtine. :oops:
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif