View Single Post
Old 23 Apr 2007, 14:20   #82
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Alex Leo Serban:
haideti sa despartim fondul d forma: eu sint pro-parlament (in ciuda figurilor patibulare kre-l populeaza) & anti-presedinte (desi basescu mi-a fost simpatic la-nceput, pina cind a devenit un populist); dk e sa n uitam numai la forma - sa fim serioshi: nici base nu are fatza d presedinte cum nu au nici multi parlamentari! dk e sa judecam fondul - parlamentul mi s pare o institutie necesara pt viitoru democratic al ro, in timp c presedintele ar putea fi oricind skimbat cu un... rege! d c nu?

deci as vrea - dk s-ar putea - republik parlamentara, sau - si mai bine! - monarhie constitutionala, PUNCT!

si mai cred k toata aceasta gilceava nesfirsita s-ar fi putut evita fie prin formula initiala (solo - presedinte, base - premier; desi nu-l agreez p stolo!) sau prin simpla rocada: base - premier, tariceanu - presedinte :P
sunt perfect de acord cu tot ce-ai zis

Originally Posted by Pitbull:
Bäi Leo(narde), pe bune, hai cä cu asta cu Elena Udrea m-ai topit! :lol: Parc-ai fi Zilisteanu cu Anca Boagiu (vezi mesajul meu din pagina... 1, cred). Azi, d-aia trebuie sä fie împiedicat Bäse sä mazileascä P.S.D.-ul, cä-i antipaticä Elena Udrea! Incercati si voi putinä logicä, nu mai aläturati nume si idei ca Rabelais lângä Gabriela Adamesteanu, doar cä li se asorteazä cotoarele în raft!
1. Elena Udrea e proiectul lui Bãsescu de prima femeie preºedinte, dupã ce el îºi va fi încheiat 2 mandate. un om trebuie judecat ºi dupã oamenii cu care se asociazã. adicã renunþã la Andrei Pleºu ºi-o pãstreazã pe Udrea? chiar nu dã de gîndit la nimeni treaba asta?
2, bãsescu nu a mazilit psd-ul, ci l-a revigorat. psd-ul era terminat dupã alegeri, începuserã niºte dispute interne care l-ar fi dus la moarte sigurã. prin gafele ºi poznele pe care le-a fãcut bãse a reuºit sã-i uneascã pe toþi netrebnicii împotriva lui. a, sã mai amintesc ºi de numirea unui pesedist în fruntea SRI?

In momentul de fatä, o dictaturä luminatä de vreo cinci-zece ani ar fi manä cereascä pentru România!
da, ca sã nu mai terminãm odatã tranziþia asta ºi sã ne întoarcem spre comunism (ºi ceauºescu a fost iubit ºi popular la început, pînã a luat-o razna). în România e posibil orice, cu oameni care gîndesc astfel.
nu-þi dai seam ce ar însemna pentru culturã chestia asta, bãsescu dictator? probabil ar desfiinþa Ministerul Culturii ºi ar înfiinþa ministerul Fotbalului ºi al Cîrciumilor.
nu-þi dai seama cã orice om, chiar cu bune intenþii iniþiale (ceea ce nu e cazul lui Bãsescu), îºi pierde minþile la un moment dat de la atîta putere? De aia e nevoie ca puterea sã fie împãrþitã într-o democraþie.

Promit solemn c-am sä mä dezic de Bäsescu imediat ce-mi veti gäsi unul SI MAI BUN ca sä-i curete pe ästia. [/i]
mai întîi tre sã se cureþe pe el, dînsu-ºi demisia, aºa cum a promis.