View Single Post
Old 22 Apr 2007, 12:58   #150
Pashpix
Guru

Pashpix

oricum relatiile regizorului cu Vadim s-au cam racit dupa tentativa ultimului de a-l inregimenta pe Nicolaescu in PRM
Iata ce spun cele doua parti
Regizorul Sergiu Nicolaescu mi-a cerut sa revina în politica si sa devina membru al PRM

Comunicat de Presa

articol de: Dr. Corneliu Vadim Tudor
În legatura cu discutiile referitoare la intrarea regizorului Sergiu Nicolaescu în PRM am de facut urmatoarele precizari:
1) În urma cu cca. 2 saptamîni, dl. Sergiu Nicolaescu mi-a telefonat si m-a anuntat ca doreste sa-mi faca o vizita la Senat. L-am primit cu placere, mai ales ca noi facem, acum, un nou film împreuna. Era marti, dupa Biroul Permanent al Senatului. Domnia-sa m-a anuntat ca a luat decizia sa revina în politica si sa se înscrie în PRM. L-am întrebat daca vrea sa candideze pentru Senat, în care mai fusese membru. Mi-a raspuns afirmativ. I-am propus sa candideze în judetul Constanta, ceea ce l-a bucurat, el afirmînd ca e un judet bun si ca are si casa acolo.
2) Vineri, 23 martie, l-am însarcinat pe dl. deputat Lucian Bolcas sa-l invite pe dl. Sergiu Nicolaescu la Plenara Consiliului National al PRM de a doua zi, ca sa-l prezint public si sa existe ragazul de timp necesar pentru a-l recunoaste si a-l asimila filialele. Regizorul a raspuns afirmativ si a venit, dupa cum a constatat toata lumea.
3) Faptul ca el a declarat presei, ulterior, ca înca n-a demisionat din PSD si nu s-a înscris în PRM îl priveste si tine de fantezia si de caracterul sovaielnic al unor artisti. Eu, unul, nu mint. Înca astept ca dl. Sergiu Nicolaescu sa se decida, e optiunea sa, nu-l sileste nimeni. Ar fi pacat ca o prietenie veche de mai bine de 20 de ani sa fie compromisa de unele pusee de moment, sau de o memorie deficitara.

Raspunsul lui Sergiu a venit drept comentariu la acest articol
regizor Sergiu Nicolaescu:
minciuni sfruntate
In calitatea mea de cetatean roman, regizor si senator, ma declar profund revoltat de minciunile si calomniile scrise pe seama mea in acest articol. Tin sa precizez ca nu am cerut niciodata admiterea mea in PRM, partid de securisti, pe care il consider incompatibil cu doctrina europeana si cu credinta crestina. Va avertizez ca va voi actiona in instanta pentru calomnie si murdarirea imaginii, si va trebui sa faceti dovada celor sustinute aici.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif