View Single Post
Old 21 Apr 2007, 12:27   #17
pantagruel
Junior

pantagruel

pt als
(+ gorzo 1 si 2 si ctp)

e, uite ca "ura' (dezacordul gust-maniera) s-a dovedit creativa. extremly.
am primit astfel (si pe gratis) o lectie excelenta vizavi de crtica de film.
"scurta, austera si la obiect - fara inlofituri",
nu degeaba eram topit (probabil nu doar eu) dupa minutul lui tocilescude vineri noaptea (de multe ori nici nu mai ramaneam sa urmaresc s filmul; imi ajungea fascinantu-i monolog restrans)

le-ai servit, totodata, cate o korektie savuroasa domnilor
pitbull (lichidat total in doar 3 cuvinte) si
gorzo (facil, popmpos, poltron - pe un ton moralizator - daca nici acum nu se supara amicul, atunci chiar nu mai are cand si de ce)

intre timp, adica abia azi, tocmai am citit si o cronicutza de carte (are destule), "confesiunile lui max tivoli", postata de domnul gorzo, in dilemateca. despre un roman tradus de gorzo. adica gorzo despre gorzo. chit ca una e iulia, traducatoarea si altul e andrei, condeierul ("afacerea" lor, nu e treaba mea)

ma asteptam, aici, ca domnul gorzo...
(acum nu mi se mai pare cel mai bun, vine tare din urma pateticul-constipo-istericos, ctp-ul - si acum ma mai ling pe degete dupa emanatia monstruoasa a 'mnealui, "sexul lui Iisus" la b.t.w.-ul lui von trier. saracul anal-ist)
... sa-mi vanda castraveciori de la bunica.
a reusit succesfuly. in plus, a iesit in vileag ca acesta, iaca, foloseste si literatura ca pretext pt piruetele literare (tripli ritbergeri si dubli touloopi) . cam ca jenia plushenko.

si acum "the proposition"
ce ai zice, domnule als, de un topic pre numele lui "un film intr-un rand"?
e mai mult gaselnitza lui c.palahniuk, din "bantuitii", decat a mea:
"- Gandeste-te la rezumatul ideii generale a unui film. Inchipuie-ti ca ai de propus un film la o televiziune intr-un singur rand. Muffy scrie: Veteran de razboi olog. Flamand. Vreau sa ajung acasa. Si Inky zice; Perfect. Tocmai ai prezentat Cold Mountain"

(mai "scurta, austera si la obiect - fara inlofituri", decat atat nu pot pt ca sa spui)
pantagruel is offline   Reply With Quote sendpm.gif