View Single Post
Old 20 Apr 2007, 18:08   #1226
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
cat despre ce am vrut spune la atunci la tvr1 voi zice acum cred ideea respectiva.eu cand am ceva de spus si sunt tinua mult in fierbere pana ma descarc apoi sunt foarte efervescenta drept pt care m-am cam ametit prin idei.etc.ce vroiam cred sa spun este ca
totul depinde de noi depindem uni de ali,iar pt a fi bine e nevoie sa ne vrem binele.nu se poate face cineva vinovat pt raul tuturora adica de noi depinde cum relationam uni cu alti.ca spune acea doamna un exemplu cu o bicicleta si faptul ca nu a facut accident caci nu s-au respeca regurile.deci depindea de natura sa umana daca era atenta sau nu cu celalalt.cat pt bunastarea sociala este nevoie de gasirea unor politici care sa intervina in acest sens.strategi pt solutionare de probleme.
iar caum sistemul depiunde de noi si noi depindem de sistem.adica avem nevoie de sutinere i din partea statului pt a ne fi mai bine.suntem influentati de societate si vom influenta societatea.de ex.un copil si mama sa.copilul suntem noi iar mama statul.mama da nastere la copil si pt ca nu poate singur sa isi asigure supravietuirea e ajutat de mamaica-in societate omul de statadica acordarea unui nivekl de trai decent care sa nu ne epuizeze energiile pt supravietuire si realizarea nevoilor primare cat cele superioare si de evolutie.,si deci cand copilul poate sa se mentina singur si e ok poate sa intervina pt bunastarea mamei deci sa o sustina ,ajute material etc.asa si oameni societatii vor contribui in bine bunasarea societatii prin actiunile lor.pt dezvoltarea si evolutia in folosul comunitati.cam astea erau ideile dar nu am reusit sa le sintetizez deci nu stiu caa coerenta si cat am spus din acest fapt.ok astept sa vad opinia voastra.