Unlikely Messiah
|
Nu, dragä, Cristoiu nu-i decât o curvä partial isteatä, pe care a cumpärat-o P.S.D.-ul când i-a plätit daunele alea din procesul cu Gabriela Adamesteanu.
@A.L.S.
Crezi cä eu nu mi-as dori SA NE PUTEM PERMITE un presedinte simbolic ca-n Elvetia, sau o reginä decorativä, ca Bungytrix?
In raport cu timpul, la mine a mers invers. Cât era primar, l-am detestat pe Bäsescu, pentru chestia cu maidanezii si buticurile (si, la drept vorbind, nici acum nu i-o iert). L-am votat presedinte exclusiv în sens negativ (ca sä nu iasä Bonbonel). Dupä care, am väzut cä e primul care într-adevär se pusese pe bune sä-i futä pe äia. Dacä tot e sä fie "un Becali ajuns presedinte", mäcar sä taie brazdä printre rechini, nu printre câini comunitari si tarabagii.
Am un prieten foarte bun, da' complet paralel cu politica (unii poate-l stiti, Radu Zilisteanu, membru în C.P.U.N. în 1990, fondator al unui partidulet numit P.N.D. pe care i l-a halit scurt un troian fesenist, Serghei Mesaros). Sâmbätä seara, era sä ne luäm la caftealä-n masinä, tuna si fulgera împotriva lui Bäse. Nu-i de mirare, el dupä ce-a rämas färä partid se oplosise la P.N.L.A.T., ca... "consilier politic" al lui Täriceanu! :lol: Ca si cum m-ar lua pe mine asistent un profesor de matematicä (la liceu!) Ei bine, un "discurs" atât de incoerent, visceral si demagogic n-am mai auzit! Cä e "mitocan" (BRAVO LUI! Emil a fost gentleman, si-a luat-o-n barbä SCURT!), cä "are si el cercurile lui de interese" (mersi de noutate, eu credeam cä-i asa, un îngeras neprihänit si eterat!), cä "o sä rämânä în istorie ca un..." (nu mai stiu de epitete urmau - deci, Räducu meu era si profet! Brucan 2!), si - cireasa pe tort, cä Anca Boagiu, väzându-l (pe Räducu) cä vorbea cu Bäse odatä, i-a zis "sä träiti!" (adicä uite ce specimene sunt în jurul lui).
Ei bine, când un prieten pe care-l stiu onest, si care are INFORMATII din politicä (desi e inapt sä le proceseze), ajunge la un asemenea nivel, ceva e grav. Grav de tot.
Si, evident, nu numai Becali sau Vadim sunt argumente de vot negativ - ei sunt doar cei mai spectaculosi, în tembelismul lor mocofan-isteric, iar prin asta pot deveni chiar utili. In 2000, când candidau Iliescu si Vadim în turul 2, eu am votat CU VADIM, tocmai pentru cä era un cäcat si mai toxic decât Iliescu, si mi-ar fi convenit sä ajungä presedinte si sä provoace un dezastru atât de mare, încât sä scäpäm de amândoi. Dar ADEVARATUL pericol nu-l reprezintä Vadim sau Becali, ci un presedinte de tip P.S.D., un nou mafiot ca Nästase, un manechin obedient ca Väcä sau Geoanä, ori un pulifrici corupt ca Ponta... S-a väzut clar, în 2000-2004, unde ne-a adus tandemul Iliescu-Bonbonel.
|