Thread: "Clara B."
View Single Post
Old 19 Apr 2007, 17:02   #5
Liou
Guru

Liou

Quote:
Foarte competente observatii.

ei, mai degraba sincere.

Quote:
se spune despre expozitie. Pare-mi-se cä si altundeva.

e posibil sa fi ratat ideea cu expozitia pentru ca la cateva scaune in dreapta mea statea un tip care avea o iubita (angajata acolo cred) care tot intra sa-l imbratiseze si sa vada 'care mai e treaba'(ca doar era de-a casei :sick: ). de cate ori intra, usa si respectiv scaunul din lemn scartaiau, si mie imi scadea concentrarea si ma (proiectia s-a tinut la studioul Astra intr-o mica mansarda cu scaune de lemn, asa ca orice zgomot era foarte deranjant).

Quote:
Povesteste-ne cine a fost vaca (sau vacul) care a dat räspunsul äla la telefon.

era o..'plasatoare' cred. imediat dupa film, am intrebat-o pe tipa asta(care mi s-a parut ca era de fapt o angajata de la birourile de pe-acolo careia ii venise randul sa taie biletele). cand am iesit, mi s-a parut cam pustie cladirea (o fi ramas numai ea cu portarul), asa ca n-am avut pe cine(mai acatarii) sa intreb..
insa a doua zi am intrebat o prietena(fosta angajata acolo), care mi-a raspuns cam acelasi lucru in alta exprimare..ca nu voi gasi la studio cd-ul cu filmul de cumparat, ca nu-l voi gasi nici pe net, ca nici un angajat nu-si va permite sa faca nici o copie, incalcand astfel confidentialitatea sau fisa postului, ca oricum ar fi greu sa faci copie de pe rola(sau bobina?) pe suport digital :? (adevarul e ca nu stiu de unde banuia ca videoproiectorul nu era legat la un pc cu cd), etc, etc. Insa din discutie eu am inteles altceva: ca budrala isi cam terorizeaza subordonatii - 'colegi' si ca nici daca l-as ruga personal n-as putea cumpara nici o copie de film de-acolo :shock: , singura solutie ramanand dl. Solomon.
cam dezarmant, dar concluzia mea a fost atunci ca nu orice (chestie materiala) pe lumea asta se poate cumpara...

Quote:
Cautä filmul pe ODC. Personal, mi-l doresc si eu, si mi-l voi cäuta offline. Dacä tu nu-l gäsesti, iar eu, da, vorbim, aranjäm sä ti-l copiezi, apoi îl suni pe vac si-i faci în sâc.

am cautat si n-am gasit decat alte Clare. din alea..you know..

Quote:
P.S. - Da.
merci
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif