Nici Moarte, nici Venetia, ci multe Altele la un loc.
:w00t: Ohoho... Ma bucur nespus ca am starnit un (atat de mic, din pacate) scandal cu privire la ultimul film Eyre. Daca A fost sau nu a fost, intr-o oarecare Legatura Bolnavicioasa, cu ideile lui Thomas Mann. EVIDENT CA NU ARE NICI O TREABA. (Am exagerat, cautand un titlu pentru comentariul meu mediocru). Marsav din partea-mi.
Felicitari pt Alex Leo Serban (chiar el este?), pentru implicarea sa atat de activa in discutiile de pe forum. Unu la mana - fiind concis + haios + cool in interventii, estompeaza limbarita si mai ales pedanteria (sper sa nu se supere prea tare domnul Pitbull, dar chiar n-am putut sa ma abtin...) unora; doi - da savoare si viata unor discutii prozaic-patimase.
P.S.
Intr-adevar, prima impresie la povestea din Notes... este de deja vu. Parca am intui finalul, il stim de undeva, nu are cum sa se termine altfel (si uite ca asa se incheie). Il stim, cate un pic, din multe alte filme.
Putin din Fatale (Louis Male), Henry & June, Lolita, M. Buterfly (cati Jeremy Irons), Mala Educacion, desigur din Match Point si cate altele or mai fi...
|