View Single Post
Old 15 Apr 2007, 15:23   #1205
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Planmaker:
Eu sunt de parere ca orice material filmat cu Irene trebuie sa fie live, ea jucandu-si propriul rol. Daca ar fi interpretata de o actrita, documentarul ar pica, deoarece toata lumea ar crede ca e un personaj inchipuit (de un scenarit nu prea talentat, as putea zice )

salutare,mai ma bucur ca sunteti temelia mea de sustinere,suntenti niste draguti,cat despre filmulet,ar fi interesant sa scoatem unul live cu mine insami fara a ma interpreta cineva ca inca nu am murit.asa ca pe irene eu voi interpreta-o nu ana ularu,mi se pare ceva deplasat.atata timp cand inca sunt printre voi,si mie imi place sa joc sa fiu actrita etc.nu vad de ce ar trebui ca eu sa stau in spatele altui personaj.oricum cine stie cum se mai deruleaza lucrurile.cei drept noi am facut un filmulet deja impreuna o carticica si poate si acest filmulet de care vb sau raman simple idei.etc.ok toate cele bune.mai tarziu ar trebui sa aplic cv meu pe internet pt ca am fos la targul de joburi si m-am intors cu o brata de pliante cu adrese.dar sper sa imi vina banuti mai repede fara prea mult timp.ok vom vedea.am fost de paste si la ai mei -acasa si a fost placut ,acum aici sa vad ce si cum si oricxum ma mai duc si la cursuri etc.sper sa ma descurc