Thread: 88 Minute
View Single Post
Old 11 Apr 2007, 13:06   #1
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
88 Minute

la concurenþã cu Ghost Rider pentru cel mai prost film al anului.
n-aveam pretenþii la el, m-am dus pentru Pacino mai mult, sperînd cã va ceva suportabil, entertaining oarecum. m-am strãduit cît am putut sã mã simt bine, sã ignor ridicolul ºi penibilul filmului, dar mi-a fost imposibil. pur ºi simplu te inundã de cliºee. un joc de-a uite criminalul, nu e criminalul previzibil ºi lipsit de orice haz. n-are dram de suspans, oricît s-ar screme.
cele mai lungi 90 de minute pe care le-am experimentat la vreun film. da, m-am convins cît de relativ e timpul. cînd aveam impresia cã filmul era pe sfîrºite mai uitat la ceas ºi trecuserã doar 50 de minute. dupã 90 de minute aveam senzaþia cã au trecut 4 ore. am vãzut mai multe filme de peste 3 ore (Magnolia, Meet Joe Black, Thin Red Line etc), inclusiv unul de 6 ore (La Meglio Gioventu care nici n-am simþit cînd s-a terminat. îmi doream sã mai dureze) dar nu mi s-au pãrut deloc lungi ºi plictisitoare în raport cu ce aveau de spus. ei bine, acest "88 minute" le întrece ca duratã (subiectivã) pe absolut toate. este incredibil.
ºi da, actorii sunt jalnici. Pacino e terminat. am mai vãzut filme de duzinã, pline de cliºee, dar care sunt salvate de jocul actorului principal. nu e cazul aici. trebuie sã încetez la a mã uita la filme pentru actori. învãþãturã de minte!
îi dau cu indulgenþã 2/10