Originally Posted by alexx17andra:
(da' nicolas cage juca in filme bune,,,,,,,nu?)
|
Hmm.. nu prea.
Of.. filmu' asta-i penibil
foc.
Si ma declar fan al ecranizarilor dupa comic-book-uri.. zambiti, va rog, dar mie mi-a placut (pana si) Elektra. :oops:
Dar aici.. e trist..
[spoilers; nu multe, dar mai bine sariti peste]
//
A fost odata Nicolas Cage. Cand era mai mic, el sarea cu motorul pe la circ.
A venit satana si l-a prostit sa semneze un pact.
Cand s-a facut Nicolas mai mare (devenit
sucar intre timp pentru ca sare peste camioane si cade in cap, dupa care-si pune ochelarii de soare), satana - speriat de satana cel mic - a venit sa-l "roage" sa-l "scape" si sa-i dea nu stiu ce document. Dar Nicolas n-are timp, umbla dupa don'soara reporter (care are intr-adevar niste sani obraznici, in rest nu prea-mi place.. in fine). Satana, mai persuasiv de felu' lui, l-a convins pe Nicolas sa fuga-n cautarea lu' satana cel mic.
Calare pe o
pirocicleta, Nicolas ajunge si sta de vorba cu un mos care sapa gropi la un cimitir. Asta era intelept, si-i explica lu' Cage care-i treaba. Mosu a fost si el Calaret fantoma, dar acum e la pensie.
Satana cel mic avea 4 adjuvanti (parca). Astia, pe cat de fiorosi par, pe atat de repede mor. De astia a trecut usor Cage; plansa grea era la satana cel mic. Dar,
dupa ce a rostit (de satana cel mic vorbesc) grav si cu mult
reverb pe voce:
Numele meu este Legiunea.
Pentru ca suntem.. multi.
:?
(top lame)
si-a luat-o.
//
Ok.. filmul nu m-a plictisit. M-am uitat destul de curios pana la sfarsit sa vad ce se intampla. Efectele speciale sunt dragute.. dialogurile intre personaje sunt puerile, seci si cum mai vreti voi.
Din trailer, ma asteptam la ceva mai bun. Nu e un jeg, cum s-a spus mai devreme.. dar e slabut rau. Daca sunteti pasionati de genul asta - actiune - efecte speciale - comedie wannabe in unele parti - da, e ok de vazut.