Originally Posted by M0n0:
Ticalosii - 7/10. Un joc politic, fictional bineinteles, dar care vrea totusi sa aiba ceva legatura cu viata politica reala...dar la politica nu ma pricep, asa ca am sa comentez altceva. Actorii...batrani, ceea ce nu ii face neaparat mai buni in cazul de fata, dar fac fata. M-a cam plictisit filmul si mi-era indiferent de acum cum se va termina...poate din cauza ca nu eu sunt publicul tinta...ci persoane de 40-50-...-100 de ani...carora politica li se pare un subiect fascinant. Cativa actori care mi-au placut cum au jucat: Mircea Diaconu, Horatiu Malaele, Gheorghe Dinica care trebuia sa primeasca un rol mai mare, aceeasi parere si pentru Albulescu. Ca film romanesc, nu e o realizare remarcabila...vine si pleaca repede.
|
M0n0, am o propunere care vine si-n interesul täu: când "cel mai recent film vizionat" se potriveste si într-o altä categorie (de ex.:
"Ticälosii", la
Cinematografia româneascä; sau
"Fântâna", la
Acum pe ecrane), posteazä-l acolo, în topicurile deja existente (sau, dacä nu sunt, deschizându-le tu). Pe de o parte, e firesc (alea-s sectiuni mai organizate, nu ca varza asta de-aici). Apoi, le vor citi MULT MAI MULTI USERI (destul de putini sunt curiosi sä vadä,
aici, pärerea lui cutäricä despre cine stie ce filmulet s-o fi nimerit sä vadä el asearä). Vei primi si räspunsuri (cum stii, aici se comenteazä mai rar). Vei îmbogäti cu opinii în plus topicurile unor filme (cel mai adesea recente) care chiar meritä. Si vei contribui si la un mai bun echilibru - cä uite, acolo multe topicuri mor de la prima paginä, pe când cârnatul ästa se lungeste la nesfârsit, spre folosul nimänui.