cert este ca ei nu ma meritau cu siguranta!
acum imi merge netul la la inceput se deschidea foarte greu o pagina.ca nici nu mai puteam folosi bine netul.dar lasa ca va fi ok cu siguranta?
si sper sa mi se implineasca visele/sau oare nu sunt facuta pt ele?dar ma fac fericita.spersa fiu compensata cu ceva mai bun si cu niste banuti.eu ma cam plang acum de banuti ca nu prea am suficienti dar cand ajung.daca stau bine sa ma gandesc luna asta ce a trecut tit am avut cativa dar s-au terminat adica ce mi-am luat eu salariu ,ce mi-a trimis inainte surioara 50+100 acum ca aveam nevoie pt taxa,o cunostiinta din italia 100+200 acum pt taxa si plus ce am mai primit poate eu asa de la vreo filmare sau cine stie.dar tot nu au fost suficienti ca mi-am platit taxa ,pt mine cheltuiala,si tot mai am atatea de platit pt intretinere si ev.pt mine,daca s-ar putea sa ma rasfat cu niste lucruri ca mai am nevoie si de altele mai noi etc.sper sa am o activitate ceva care sa imi permita toate cele.ufdar cat mai repede.ca masinuta inca nuprea m-as indura sa o dau.acum am terminat siu cu taxa.ev ceva pt care sa se merite-munca -caltorie in sua,sau pt o alta mai buna.sau dacaeste vreo necesitate primordiala,dar sa nu fie cazul.sa am sanatate si toate cele si voi la fel.uf sa avem odata mai repede parte de bani siguri care sa ne permita toate cele necesare,numai zic de un pic de destindere calatorie etc,asa s-ar improsperea si mintea si sufletul uman si am fi mai eficienti.nu stiu sper sa fie bine.si sa am parte de tot ce e frumos si toti la fel.