View Single Post
Old 01 Apr 2007, 21:39   #1154
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Pitbull:
"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.

:shock: wuau acum chiar am ce cauta.am asteptat propunerile voastre si ata cata mai propunerea.merci pitb.acum sa fiu capabila sa folosesc odc-ul si sa imi iau filmuletele.sper sa ma descurc.merci merci meri....pupici pupici pupici.
Din pacate, ma indoiesc ca vei gasi filmele de mai sus pe odc...
Din lista lui Pitbull eu am gasit asa:
"Cele 400 de lovituri", "Un caine andaluz", "Balul Pompierilor" (fara subtitrare). "Calauza", "Luminile orasului", "Cetateanul Kane", "Goana dupa aur" si cam atat...