Originally Posted by aayana:
ok, ok
Prea multe detalii, asa s-a si facut de altfel acest "lantul slabiciunilor".
Te-ai gandit vreodata sa mergi la Big Brother? Cred ca iesind de acolo (printre primii sau ultima) ai sti mai bine ce reactie are publicul vizavi de tine.
|
:lol: :shock:

:shock: esti prea noua dar ai intuitate.poate eu am trait pe pielea mea big brotherul dar lasa gluma.pai une mai?se mai face?as putea zice ca as detesta,sau as zice ca obinuinta imi va face mai usoara aparitia acolo.eh.numai conteaza..
dar totusi ce zici ?vrei sa zici ca ma expun etc?dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.iar mie mi-a prin bine acest lucru de a ma descarca.crede-ma.mai ales ca am avut momente si momente si totusi sunt sensibila ,dar am incercat sa supravietuiesc,asta cand/daca nu imi faceam singura rau/.adica dupa ce am avut momente si momente mai eram si eu dura cu mine.dar acum incerc sa supravietuiesc si sa am mai multa grija de mine fara sau a evita suferinta.eu ma suparam si mai tare si eram in asa stare incat nu ma mai interesa nici de mine.dar numai fara a mai suferi sau cel putin sa nu ma mai fac singura sa sufar pe langa suferinta facuta de celalti.w etc