Originally Posted by aayana:
ok, intrebarea era mai dura dar m-am abtinut.
Hai sa te intreb totusi, nu cred ca o sa te superi, pari fata dezghetata 8)
Cele "cinci-sute-nu-stiu-cate-mesaje" postate de tine pe acest forum sunt doar la "vreau sa fiu actrita"?
Daca e asa, chiar si in proportie de 95 % inseamna ca e pe acolo pe undeva o mica urma de egocentrism?
De fapt, tu singura ai spus ca vrei sa ajungi sub lumina reflectoarelor, de ce ma mai mir?
|
sper sa nu ma interpretezi gresit,nu sunt avida de afirmare,putere uneori imi place sa fiu apreciata alteori ma lasa rece nu ma intereseaza.doar ca am efectiv dorinta respectiva intr-adevar de a fi in lumina reflectoarelor intr-un mod placut.dar tot odata ,ca orice om care se simte mai bine avand locusorull sau ei bine eu am avut pagina mea unde m-am descarcat,am trecut peste momente in acele perioade dificile,deci a fost si este o unde de sustinere de mentinere a echilibrul meu.ce faceam daca nu aveam cu cine vorbi a ma descarca, si mai ales in acea perioada de singuratate cand nu doream sa mai ies din casa si stam mai mult in casa.etc.oricum ti-am raspuns la intrebare prin cuvintele respective.de ex si acum ca mi-am revenit din acea stare de demult acum imi place sa ma mai distrez sa ies etc,iar azi nu am mai putut iesi.ei bine mi se pare atat de aiurea.singurica in casa,fara tv acum ca am facut comanda la dgtv si dolce care vine prima(de fapt m-au sunat vineri sa vina pt instalare si eu eram la biblioteca si le-am zis sa revina cu tel si nu au mai revenit),iar la cablu am renuntat,mai urmaream cateva canale ,dar s-a stricat astazi antena cred ca nu se mai vad acele programe.ei bine sursa de a umple aceste goluri este cinemagia ca vb cu voi etc si imi mentin starea de echilibru ,relativ bine etc ca ma plictisesc.de acea vroiam sa urmaresc un film daca stiatri cum sau daca se poate sa imi trimiteti sze poate prin mesenger?deci sunt alte conotati care sunt mult mai imp decat cele de care vb tu,pt uni acelea sunt mai primordiale ,dar pt mine nu stiu cu limita.e mai importanta fiinta umana etc.