View Single Post
Old 31 Mar 2007, 12:31   #1110
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by alessandra:
draga irene, cum reusesti tu sa fii tot timpul optimista si sa nu te lasi doborata de greutatile vietii?
admiratia mea fata de atitudinea asta a ta nu mai are nici o limita.
nu vrei sa organizezi niste seminarii sau conferinte, sa mai dai si la altii?
eu m-as inscrie.

DAR DE SUFERIT SUFAR,mi se raneste uneori inimioara si apoi imi trece,se reface putin.cand am una calda cand una rece.si aseara m-am suparat de ceva dar asta e voi incerca sa tratez sa nu ma mai afeceze daca se poae asa tare.sau sa ma descarc intr-un fel etc.nu stiu.descarcandu-te verbal sau in jurnal se zice ca te debarasezi de trecut si e un capiol incheiat.sau sa fim efectivi optimisti si uneori ne influentam in bine viitorul,iar speranta moare ultima ,poate chiar atunci cand esti la limita se intampla in asa fel sa fie bine primim ajutor.nu stiu nici eu.dar de ce sa ne fac niste greutati ale vietii care suntnimicuri pe langa importanta noastra ca oameni.suntem prea importanti sa dam atentie la toate nimicurile,desi ne afecteaza .nu stiu poate meritam sa fim mai fericiti.si un trai mai decent.la oa adica ar trbui sa se asigure niste bani pt fiecare,salariu etc nu stiu dar toata lumea sa aive bani atat pt intretinere-sanatate taxe ,mancare ,rasfat -un trai decent si ba sa mai ramana pt calatori
adica sa fie o suma care sa le includa pe astea toate asA AR fi normal.de ce sa ne epuizam fizic psihic pt lucruri care pot fi mediat in spre bine.etc habar nu am dar sper sa fie bine.eu inca mai am nevoie de banui dar suntsigura ca se va intampla in asa fel incat sa fie totul bine si voi avea.
e bine cel putin ca am reusit sa imi platesc taxa la facultate.acum sper sa vina acel ceva,o activitate ceva o ofrta un ajutor banesc etc sa ma descurc si cu facultatea si ev sa am si o activitate banoasa care nu imi necesita mult timp.ok sa fie bine va pup.si sper sa fim bine!