Originally Posted by florryinn:
Mie cel mai mult mi-a placut finalul de poveste. Restu' filmului nu avea nici un sens (Gallo isi plimba motocicleta, Gallo isi parcheaza motocicleta, Gallo iar isi plimba motocicleta, mai face un dus, mai cumpara niste mancare,bleahh).
|
unul dintre filmele de suflet, un itinerariu pregatitor pentru un vis care se poate petrece doar... hmm... Bud nu isi viseaza iubita decit in L.A., abia cind ajunge acolo, in imparatia visurilor (aka Hollywood)... si poate ca dincolo de semnificatia actului sexual in film, e o cale de a arata ce i-ar face - dar nu din dragoste, ci in mod vulgar - Gallo sistemului cinematografic american.
Originally Posted by florryinn:
Felicitari Carmine Galante ca ai reusit sa rezisti pana la finalul finalului. Pentru mine filmul s-a terminat atunci cand am vazut ca cenzureaza trebusoara aia rusinoasa (asta fiind si motivul pt. care am rezistat o ora si ceva in fata ecranului)
|
cine ti-a cenzurat filmul? :?
adevaru-i ca daca pina atunci te-ai chinuit sa rezisti... chiar meritai sa iti fie cenzurata povestea finala! oricum nu ai fi inteles nimic din ea!
(filmul avea initial 20 de minute in plus, iar cele douazeci de minute - la cannes in versiunea aceasta a fost - prezentau cursa de motociclete din debut!! - tre sa fi fost demential!)