View Single Post
Old 26 Mar 2007, 21:10   #10
dribbler
Novice

dribbler

Send a message via Yahoo to dribbler
Cu riscul sa seman cu Daffy zic: Multumesc amice ! Chiar nu eram rau intentionat, si observ din istoricul mesajelor tale ca esti mai acid asa in exprimare, dar nu suni a "bad guy" (poate un PIC orgolios), deci nu te-am considerat asa pana acum (si nici nu o fac INCA ). Observ insa ca unii colegi (de forum) de-ai tai nu se obosesc cu subtilitati ca sa-si demonstreze punctul de vedere (vezi Carmine Galante .) si trebuie sa recunosc ca m-am intrebat..."de ce doamne sar asa pe asta ?"...dar cum nu-i cunosc pe ei si nu te cunosc nici pe tine...incerc sa pastrez distanta sa vad cine cu cine joaca.

Fix ca sa-ti protejez "feelings"-urile am pus nota aia de subsol (hypo*), + ca nu-mi sta in obicei sa-mi "fac intrarea" cu scandal ca la hollywood sau otv

Merci (/<fr. ) inca o data.

-----------------------------------------------
hypothetical [hahy-puh-thet-i-kuhl]:

1. assumed by hypothesis; supposed: a hypothetical case.
2. based primarily on surmise rather than adequate evidence; "theories about the extinction of dinosaurs are still highly conjectural"; "the supposed reason for his absence"; "suppositious reconstructions of dead languages"; "hypothetical situation" [syn: conjectural]