View Single Post
Old 26 Mar 2007, 16:11   #1107
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Pitbull:
prefer sa fiu normala decat intarita cu riscul de a ma termina putin cate putin si sa trec printre atatea.
Azi, în piatä, erau câteva sute de persoane, si am trecut printre ele. Simteam cum mä începeam mult câte mult, si mä întäream.
Tu printre câte ai trecut?
chiar trebuie sa ne otelim prin bataia nenu,marata a fierului.
Da, dar trebuie si sä ne înfieräm prin caftul necâ,ntärit al otelului.
Odatä, când bäteam fierul, am încercat sä-i nu,mär bätaia, si n-am putut - cä era doar una, iar eu stiu sä nu,mär doar din doi în doi pân-la trei. Asa cä de-atunci, când mai bat pe cineva, nu mai nu,mär bätaia, ci o da,pär, o poate,prun, o uneori,cais si o eventual,corcodus - de la caz la caz.
trebuie sa ne modelam dupa treptele viatii.

hi 5 carti ai ca esti glumet!auzi pitbul mai mie parca mi-a spus ca au intrat 10 carti la librarie,iar acum mai sunt 3 .deci ori 10 ori 5?sunt dezamagita pitb.imi trebuiesc banuti si nu stiu cum sa fac.sapt asta ar cam trebui sa platesc taxa la facultate.adica niste banutri urgenti ,iar daca ar fi sa imi dau masina ceea ce nu prea vreau inca,decat ceva mai intemewiat care sa se merite.etc.sau eventual sa o schimb cu una mai buna.dar sper sa imi acorde totusi cineva un imprumut.chiar si surioara daca vrea etc.
Nu stricä nici sä ne plämädim dupä balustradele moartii.
nu mai vreau sa sufar ,numai vreau sa trec prin situati si situati
Nici eu nu mai vreau sä sufär, dar niciodatä n-am reusit sä trec prin situati si situati. Tot încerc - asa: iau cinci de-un fel si-i situez, pe urmä iar trei de altfel si-i situez si pe ei. Deci, toti sunt situati în douä grupuri. Numai cä, atunci când încerc sä trec prin ei, nu pot - trebuie sä-i ocolesc, sä-i dau la o parte sau sä-i rästorn. O datä, pe doi situati i-am ränit, iar altä datä un situat a si murit, cä l-am cälcat în picioare.
Cum sä fac, ca sä trec si eu prin situati si situati? :?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif