Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
mai am gresit cu ceva?sau am vorbit aiurea ,v-ati suparat?ca nu prea imi mai vorbiti.cu ce v-am dezamagit?.
|
Draga noastra, noi suntem alaturi de tine si iti sorbim fiecare cuvintel. Tot raul spre bine, iar ce nu te distruge te intareste. 
|
merci esti dragut,chiar am nevoie de sustinere.uf.si sincer prefer sa fiu normala decat intarita cu riscul de a ma termina putin cate putin si sa trec printre atatea.chiar trebuie sa ne otelim prin bataia nenu,marata a fierului.e atat de aiurea.cand putem sa traim daca se poate normal fara astfel de perioade,de ce avem nevoie daca am mai avea nevoie daca ar fi totul frumos si noi nu ne-am mai face sa suferim.dar poate inca nu e si trebuie sa ne modelam dupa treptele viatii.uf.nu mai vreau sa sufar ,numai vreau sa trec prin situati si situati,nu stiu cat le voi mai face fata.etc vreau sa fiu fericita si sa fiu si eu recompensata cat mai repede prin implinirea viselor si sa am sanatate si sa fie toate bune.nu imi imai place duritatea a acestei lumi,vreau sa ma bucur decat de ceea ce este frumos!sper sa fie posibil.ok
AM FOST LA LIBRARIA EMINESC SI AM INTREBAT SI INTR-ADEVAR CARTEA MEA INCA MAI ESTE LA ACOLO,MAI SUNT VREO TREI SI S-AU DAT DOAR DOUA.AU INTRAT DOAR CINCI DAR NICI ASTEA NU S-AU DAT INCA.DAR CINE STIE POATE SE VOR DA IN CURAND.DAR SE PARE CA M-AM INSELAT/.FAZA ESTE CA NU IMI VENEA SA CRED CA DOAR DOUA AU FOST DATE.SI ASTEA LE-A LUAT CINEVA DIN GASCA DE PRIETENI.SPER SA FIE MAI CAUTATA DE ACUM INAINTE SI TOATE SA SE DEA CAT MAI REPEDE.