mai am gresit cu ceva?sau am vorbit aiurea ,v-ati suparat?ca nu prea imi mai vorbiti.cu ce v-am dezamagit?ce-i dret daca am zis ceva ce nu trebuia treceti cu vederea doar am fost si inca mai sunt puntel cu moralul jos sa am o dispozitie mai proastra sau sa vb aiurea.ok tate bune.cat despre carte sa stiti ca odata cu apritia ei mi s-a implinit si un vis ,iar eu daca in acel moment doream atat de tare sa iese,asta e .faza e ca nu ma asteptam sa nu fie citita sau sa nu fie gasita poate in librarie etc.nu stiu voi vedea dar faza e ca pana in revelion au fost 10 in libraria eminescu,si apoi nu prea au mai fost .ma voi duce sa vad eu.dar am inteles ca s-au vandut doar doua.sper sa fie seriozitate.pt daca nu merge cu cartea pe bune e riscul meu dar altfel daca nu se ocupa nimeni de ea si am dat banuti aiurea si nici sa nu fie in librarie e si mai aiurea.dar ma voi mai convinge maine am drum spre facultate si voi intreba personal despre carte.ok nu stiu sper sa ma intelegi ca trec printr-o perioada nu tocmai buna.dar sper ca taote relele sa fi inspre bine.drept sa va spun acum daca numai lucrez ,pe de oparte e bine ca nu ma mai supara copii si personalul acolo,ca sunt cu facultatea si am o groaza de proiecte si lucrare de facut et,ca ma mai duc la cursuri etc.faza proasta este ca imi vor trebui banuti pt mine si taxa.iar daca lucram era timp suparare piersut aiurea caci cat castigam nu era suficient,dat totusi ceva sigur.eh acum numai am nici economi cum eram mai demult sa fiu asigurata cu rezerve.oricum sunt convinsa ca va fi totul ok.si sper sa imi trimita surioara niste banuti,dar si ea le cam are pe ale ei.sau sa imi pice de undeva ceva.oricum sunt convinsa ca va fi totul ok.va zic cand voi rezolva.