View Single Post
Old 23 Mar 2007, 15:51   #125
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
300 - 8.5/10, (pe imdb 8 ). Ok, multe de spus, nu prea multe de spus ce nu s-a spus inca. Film facut pentru luptele din el si pentru efecte, incontestabil. Eye-Candy de la inceput pana la final. Bine, mai este si despre curaj, loialitate and sh*t...dar ma indoiesc ca pentru asta s-ar duce cineva sa vada filmul. Eu personal nu l-am vazut la cinema...cu toate ca la cinema e o experienta unica...l-am vazut acasa, un DVD-R cu o calitate excelenta, cu castile pe urechi date la maxim...si consider ca e la fel ca la 5.1. Eu pentru lupte si efecte m-am uitat la film, asa cum am mentionat subtil mai sus...daca vreti istorie luati cartile de istorie si le cititi din scoarta in scoarta, filmul asta nu este facut pentru evenimentele istorice din el, e facut sa arate cool si sa faca bani si bravo lor ca fac bani pentru ca merita, e o realizare semnificativa in cinematografie (la fel ca Sin City). Bineinteles, daca cineva vede ca un eveniment exact ca cel din istorie, vrea mai multe ca incepe sa creada ca pentru asta e facut...in fine. Ce mi-a mai placut...imaginea, sunetul, speciale intr-adevar...si ca o nota personala, castile de lupta ale spartanilor sunt cele mai misto casti de lupta pe care le-am vazut vreodata (asta nu e prima oara cand le vad, oricum). The ultimate pop-corn movie.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif