View Single Post
Old 23 Mar 2007, 15:19   #1100
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Gloria:
Facem asa: campanie de voting. Cum incepe votarea pentru concurente in Libertatea zic sa ne exprimam toti optiunea; toti; ca sa iasa Irene a noastra! De acord? E o datorie...morala.
merci mult dar asta inseamna ca trebuie sa ajung in finala sa ma selecteze.ati vazut ce concurente sunt?deja am dormit asa de greu aseara cand am vazut cu cine ma confrunt si concurez.dar oricum tot eu sunt mai tare si mai ok potrivita pt a castiga asa ca daca ma iubeste d-zeu ma ajuta sa castig altfel e jale de mine si nu stiu ce speranta mai am de ar mai fi posibil sa fiu fericita daca nu acum !
sper sa fie totul bine!
astazi m-am dus la munca si mi-am facut cerere pt a mi da demisia.pt ca daca tot nu se mai poutea solutiona problema si nu ma mai vroiu acolo atunci am sunat sa intreb cum ramane cu contractul meu si daca e sa pot sa vin sa imi las demisia si ei au zis acelasi lucru.pt ca nu stiam ce sanse am sa pot face eu ceva totusi e un invatamant desi nu sunt de acord poate legea interzice ceea ce am facut eu.asa ca pt a nu incheia contractul pri a ma da afara si sa nu mai ma pot duce in invatamant.m-am gandit sa fiu eu cea care isi da demisia.oricum suna si mai frumos decat a fi data afara etc.asa ca e poate bine si asa.ce puteam face?sa schimb eu legea?cum?oricum eu am zis ca ca sunt de acord cu participarea a unui cadru de invatamant la asa poze de acest gen,fra a aduce prejudici scoli.adica odata ce am aparut ce era sa nu fiu tot eu de acord cu mine?oricum sunt de acord cu asa ceva mai ales cand sunt si niste dorinte si vise arzatoare.desi ei de la redactie au ales acea poza.eu am trimis si in umbra fara a se vedea fata etc.dar asta e .am facut-o asta e e riscul meu.si oricum e bine sa mergi cu ambele lucruri,dar atunci cand nu se poate e bine sa ai curajul sa optezi pt ceea ce doresti mai mult si sa incerci sa schimbi sa risti pt a fi poate altceva mai bun.dar cum nimic nu e sigur asta e trebuie sa iti asumi si un anumit grad de risc.
ok daca nu am in cotro asta e.sper sa ma descurc cu banuti.desi trebuie sa mai platesc o rata la scoala de 9 milioane.speram sa mearga cu cartea editata pt a-mi recupera macar bani bagati dar cine stie ma voi interesa cum stau lucrurile.sau sa primesc banuti .uf iar daca are cineva dintre voi banuti ches si vror masinuta mea o dau ok?asa sa o las cu foaie in geam nu prea vreau imi pare aiurea si nepasare de ea.iar eu o indragesc si sper sa nu se ajunga acolo si ca toate sa fie bine.sau eventual sa mi-o puna cineva pe net.nu stiu voi vedea.sper sa fie totul bine.si sper sa se faca timpul frumos caci eu sunt sensibila si ma influenteaza deci atunci am si dispozitia proastra.sper sa se lumineze totul.