View Single Post
Old 20 Mar 2007, 14:38   #1073
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
super sa imi tina pumni!eu i-am scris mai multe despre cartea facuta de noi,si de discutia libera de pe forumul cinemagia,chiar si unde se gaseste cartea dar nu a scris prea multe .dar ce ar fi sa scrie si el o rubrica cu mine si carte?sau chiar rev.cinemagia ar fi o idee.oricuym nu am facut lansare la vcarte si merge sa inceapa sa fie putin cunoscuta,nu?poate veniti cu idei
Stai linistita stelutza noastra, e un ignorant si un ingamfat. Admira si scrie numai despre filme proaste si nu ii plac femeile. Deloc.

Originally Posted by aayana:
Si nu ne zici si noua mai multe?
Da se cheama cineochiulmaro.

merci esti dragut si vad ca ai si abilitati de intelegere a omului.eh
eu sunt cam trista dupa ce ca numai stateam bine cu bani astazi pt ca mi-a aparut poza dezbracata in libertatea M-AU DAT AFARA DE LA MUNCA
ca cica un cadru didactic nu trebuie sa faca asa ceva.de parca nu am fi oameni cu bune si rele ce vrea sa ne imbracam ca pe vremea comunista din cap pana in picioare fara nimic vizibil,precum calugarii?asta ar insemna sa se creeze o alta lume in ochii copiilor desi realitatea este alta.adica toata lumea mai sta si sexi de dragul artei.dar chiar a trebuit sa am un astfel de risc sa raman fara serviciu ?nu mi se pare corect.daca e sa educi un copil il educi indiferent de felul de a fi nu sa fi ascuns dupa haine pt a exista ingradiri de genul acesta.fiindca apoi cand iese din acea scoala copilul se va confrunta cu realitatea iar imactul va fi mult prea mare.deci un copil va fi mai dezechilibrat.deci ce e rau in a iubi arta dar si a face educatie?e asta e dar nu mi se pare coresct ci un pretext.
si apoi am o rugaminte cum se procedeaza in astefel de lucruri.pt ca eu am contract prin inspectorat ci nu cu acea scolala.postul il am de la inspectorat.deci?am si eu anumite drepturi.sau daca cei de la scoala numai vror gata sa fi dat asa usor.este vreo lege care le interzice profesorilor pozarea sexi ,nud?vreau sa stiu.si sa si solutionez problema fara a fi in dezavantaj.
apoi mai aveam vreo doua sau trei luni pana in iunie contract chiar nu se mai face nimic sa mai fiu inca acolo?sau cel putin sa castig contractul cu ptrotv pt ca sacrificiul si riscul de a poza au fost cam mari si deci merit sa fiu rrecompensata si chiar pt tot cate am indurat aiurea.chiar daca au fost si pt lucruri pozitive pt a te fortifica,perfectiona.omul ramane om.si mai bine sa ramana cu pur natura lui decat sa se schimbe radical sau sa denatureze.atfel am deveni roboti.si aceia chiar daca par perfect nu sunt inzestrati si cu spiritul uman ,suflet sentiment ,simtire,dragoste.deci tot noi sunt creatia suprema.dar sa ramanem neafectati de lucrurile marunte si nesemnificative ale vietii.
pe cand ar trebui sa fie tot asa de frumos iar tot sa se faca in jurul acestei valori omul caci nimic nu este mai important.atunci daca eu imi doresc un lucru si am libertate de ce sa imi cenzurez acel ceva ?merita nu cred ne afecteaza precum in opinia lui freud.si atunci nu vad de ce am gresit prin a poza [pt a fi data afara ?ok sper sa vina ceva mai bun.mereu vcine ceva mai bun.si sa fiu cat mai mult compensata si apreciata valorizata.
vom vedea cum se deruleaza lucrurile.merci pot sustinere pupici.