Originally Posted by aayana:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
am trecut prin atatea asa ca cel putin sa imi mai insufletesc si eu sufletelul cu implinirea viselor
|
Prin ce ai trecut? Ma sperii!
Mie una mi-a placut poza! 
|
:
w00t:tu esti in urma cu tot.pai nu ma plangeam eu ca si acum doua zile era sa o mierlesc rau,dar stau cu gatul teapan si cu durere de la lovituriin cap gat fata,ca ma si ametisera mai aveam putin si numai eram constienta.cand a fost bataia cu fata aceea,.dar a fost o lectie pe viitor adica.sa numai iert ca altfel o patesc eu.adica eu o prinsesem calumea de gat dar i-am dat drumul,si imi desfacuse mana si o alta tipa,dar am lasat-o crezand ca incetam dar din contra m-a prins bine de par incat mi-a dat lovituri ca ma ametisem si nuprea mai puteam si era riscul sa cada una dintre noi.etc.
sau daca voi ierta ,va trebui sa ma asigur ca nu o patesc.adica nu merge sa o las in pace iar eu sa o patesc,numai gata,voi incerca sa fac posibilul sa fiu eu cea invingatoare.si apoi nu trebuie sa ma mai bazez pe ceilalti pt a ma salva,ca cine stie daca o si fac sau sa fie la momentul oportun.
ok ce parere aveti de poza?acum ma intreb ce voi face in cazul se va afla ,sau sper sa nu vada nimeni de la scoala unde lucrez poza sa nu mi se faca morala sau probleme.ce ar mai insemna "profesor dezbracat" ,dar fiecare cu libertatea lui.sper sa fie bine sau cel putin sa castig sigur.