View Single Post
Old 19 Mar 2007, 18:38   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Hai sä ne-auzim vorbind.
DACA as fi atât de deraiat mintal încât sä-ncerc sä le dau ordine Gloriei si lui Stefan, sau mäcar sä le fac "sugestii categorice", departe de a "nu crâcni" în fata mea, ar chema salvarea - si pe bunä dreptate.
Repet: SINGURUL LUCRU pe care i l-am spus lui Stefan, la telefon, despre subiectul ästa, a fost o relatare a scandalului de acum doi ani (obiectivä! Oricum se poate verifica, majoritatea topicurilor de atunci, aparent "sterse", sunt de fapt pästrate la adäpost de ochii publicului, asa cä dacä mint cu ceva, mä frig - desi cine mä cunoaste stie cä eu nu mint. Am conchis cu cuvintele: "Voi decideti." Ei au decis sä-i acorde lui Carmine o sansä, fiind foarte atenti si gata sä-l banneze din nou, la prima încälcare a regulamentului. Atâta despre "pile"! Pentru mine, loialitatea din prietenie înseamnä sprijin CINSTIT, nu lucräturi si mânärii!

Pärerea mea e urmätoarea:
ORICE atac la persoanä, indiferent din partea cui (Carmine, A.L.S., Herbert, eu, etc., etc. - oricine), sä fie cenzurat. Dacä constituie un mesaj complet, prin delete. Dacä e în cadrul unui mesaj care are si un continut legitim, prin edit.
In mod normal, oricare dintre noi si-ar vedea astfel zädärnicite înjuräturile, s-ar plictisi curând si nu si-ar mai pierde vremea.
Dacä, însä, cineva e incorijibil si tot insistä, va fi firesc ca administratorii sä-l avertizeze (cä doar pe timpul lor îl modereazä, si mai au si altele de fäcut). In continuare, evident, va fi la latitudinea lor sä foloseascä mäsurile disciplinare din regulament.
Si pentru a da primul exemplu, mä duc chiar acum la Condicä, si STERG TOPICUL CU POLLUL DE BAN PENTRU MISTAH J. Desi nici ei nu-l agreez, acel topic reprezintä un atac la persoanä (inclusiv prin felul cum a formulat Jeleu întrebärile). Eu însumi am postat acolo comentarii jignitoare la adresa lui Mistah J. Cu ocazia asta, mi le auto-elimin.
Dupä care, voi începe curätenia si în celelalte topicuri si sectiuni pe care le moderez. N-am timp sä mä tin numai de ele în seara asta, dar în câteva zile le termin. (Si dacä voi da acolo peste atacuri de-ale mele contra cuiva - inclusiv Bubu, care-i dus de mult - am sä mi le sterg si pe alea.)
Mai are cineva vreo propunere REZONABILA?
Gloria, Stefan? Voi ce ziceti?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif