View Single Post
Old 18 Mar 2007, 22:43   #1055
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
O, vai, dar läsati, dar läsati. :oops: :sleep: :happy: :hmm: :oops:

bine acum nimeni nu-i perfect,poatedoar eu sunt perfectiunea intruchipata.am glumit.nu stiu care ii sunt si defectele orice om e si bun si rau sau mai mult sau mai putin,dar cat despre ceea ce am zis sunt convinsa.si avem de invatat de la el.felul cum vorbeste tonalitatea expresivitatea si coloratura,elocventa etc sunt valori pe care nu oricine le are si care compenseaza ceea ce ii lipseste.chiar voi stiti ca am fost si la psiholog sap trecuta.si face psiholoaga (dar oricum nu am stat ,mult caci venise altcineva etc)mi-a recomandat un psihiatru pt a ma ajuta. :w00t: ma gandeam eu ca daca zic ce imi debiteaza mintea cine stie ce crede,dar m-am descarcat putin si in privinta relatiei respective cu asta pe care mi s-a pus pata dar parca incep sa ma linistesc ca m-am simtit ranita etc.dar in fond nu mi-a zis mai nimic sau sfaturi etc.decat am tot vorbit eu doar cred ca o fraza a zis si dupa caea atrebuit sa plec/.eh lasa ca inca mai sunt lucida si nu am clacat si sper sa fiu ajutata mai mult de D-zeu,sa imi fie mai bine ca prea am avut o viata tumultoasa si plina de cumpene inca din copilarie.dar asta e.poate povestesc altadata