View Single Post
Old 17 Mar 2007, 22:03   #124
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Ghost Rider - 3/10. De la regizoru de la aceeasi aberatie dar cu alt nume, DareDevil, vine acest Ghost Rider...personaj foarte asemanator cu DareDevil...devil, ghost, ambele elemente ale supranaturalului, de obicei de gen malefic. Filmul e plin de replici idioate si dau numai un exemplu: "My name is Legion (un upgrade a lui Blackheart). For we are many. "Genial". Si alte faze complet inutile si idioate: motocicleta comunica prin codul morse prin lumini; de ce a mai mers Caretaker cu G.R. pana in satu ala daca n-a mai facut nimic ajunsi acolo?...; cele 3 elemente cu care s-a luptat G.R. apa, vant si pamant...luptele durau prea putin, nu ca ar fi imbunatatit filmul in vreun fel daca luptele durau mai mult...; Blackheart, in timp ce primea sufletele, la final, era prea speriat, trebuia sa rada malefic...cred ca asta e efectul care il primeste un spirit malefic cand ii cresc puterile...in fine. Stiu ca majoritatea fazelor sunt de la finalul filmului...asta pentru ca m-am uitat la prima ora...apoi am vazut "A Very Long Engagement" si m-am intors la idiotenia asta plina de replici i-di-oa-te. Nu stiu ce naiba a fost in capul actorilor care joaca destul de bine in alte filme...si nu stiu ce a fost in capu meu ca l-am vazut.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif