Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by StefanDo:
hm, daca ma gandesc mai bine acel aparat de sperie cainii nu-i o idee f. rea. Asa o sa pot face jogging noaptea in drumul taberei fara sa patesc ca anu' trecut ... :lol:
|
Deci eu credeam ca o sa arunc banii degeaba, merge garantat, il am de 2 luni, il foloseste batranu' ca sa potoleasca potaile vecinilor noaptea. Eu de la o vreme am trecut peste frica de caini.
|
Dati-mi si mie, va rog, detalii despre aparatul minune, ca am sincer nevoie de unul (cum functioneaza, cat costa, de unde-l cumpar,daca are efect numai atata timp cat stai langa caine(el la distanta de tine adica), sau, il folosesti, cainele pleaca, si, gata, ai scapat??). Eu cam de cateva ori pe luna trebuie sa suport un concert de haulituri care, de regula, incepe pe la 2 noaptea si isi atinge apogeul pe la 3, cand ti-e somnul mai drag. Locatia concertului: in fata blocului meu :sick: Dupa cum fac, cred ca sunt si lupi printre ei :shock: ; no idea ce sunt, dar fac foarte urat...oricum, cum sa iesi sa rezolvi situatia, cand, daca iesi, s-ar putea sa le devii o cina neindestulatoare, si cand toti vecinii se pare ca dorm linistiti?
PS: Sper sa-mi spuneti ca se poate folosi si de la balcon