Originally Posted by Mistah J:
Ok, tu cati GB / sec ai viteza de download, omule? Da-le-n colo de torrente, ca mie imi ia cate doua zile sa descarc cate un film, daramite sa imi mai fac si timp sa ma uit...
|
Filmele le iau numai de pe torrente...dar calcu meu sta deschis si noaptea cand viteza de dld e dubla...deci de la 50 kilo/sec ziua ajunge la 100 kilo/sec noaptea...
Originally Posted by aayana:
Este ca Mono a devenit mai pamantean? Pana acum venea pe aici, scria de filme si disparea. Apoi venea iar, mai scria 25-30 de randuri, noi ne minunam... 8)
|
Da, de obicei intru aici numai dupa ce am vazut un film...dar mai sunt si exceptii cand intru fara un motiv anume...
Asta nu e una din acele exceptii...
Rocky Balboa - 7/10. Comercial scrie pe filmul asta. Tagline-ul filmului zice "It ain't over 'til it's over." ... dar nu cred ca s-a terminat inca cu seria Rocky...o sa mai fie un filmul despre moartea lui...si se va numi "Rocky 7: Beating A Dead Horse" (analogiile sunt evidente). Stallone e batran...foarte batran...dar e cam uimitor sa vezi cum loveste sacu de box de parca are iar 30 de ani (Rocky 1). O fost misto sa aud iar melodia lui Rocky acompaniata de eternul montaj cu transformarea de la bun la mai bun. Cam atat...restu e fara sens.
Venus - 7/10. Peter O'Toole...o masina ruginita la suprafata dar cu motor european cu multi cai putere. A fost nominalizat la Oscar anu asta...nu merita premiul, chiar daca il castiga...dar cu toate astea nominalizarea a meritat-o. Filmul e o dramodie buna, britanica, in care este vorba despre un mosulet pervers si dragostea lui pentru una de 20 de ani...