View Single Post
Old 11 Mar 2007, 16:09   #119
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by Mistah J:
Ok, tu cati GB / sec ai viteza de download, omule? Da-le-n colo de torrente, ca mie imi ia cate doua zile sa descarc cate un film, daramite sa imi mai fac si timp sa ma uit...
Filmele le iau numai de pe torrente...dar calcu meu sta deschis si noaptea cand viteza de dld e dubla...deci de la 50 kilo/sec ziua ajunge la 100 kilo/sec noaptea...

Originally Posted by aayana:
Este ca Mono a devenit mai pamantean? Pana acum venea pe aici, scria de filme si disparea. Apoi venea iar, mai scria 25-30 de randuri, noi ne minunam... 8)
Da, de obicei intru aici numai dupa ce am vazut un film...dar mai sunt si exceptii cand intru fara un motiv anume...
Asta nu e una din acele exceptii...

Rocky Balboa - 7/10. Comercial scrie pe filmul asta. Tagline-ul filmului zice "It ain't over 'til it's over." ... dar nu cred ca s-a terminat inca cu seria Rocky...o sa mai fie un filmul despre moartea lui...si se va numi "Rocky 7: Beating A Dead Horse" (analogiile sunt evidente). Stallone e batran...foarte batran...dar e cam uimitor sa vezi cum loveste sacu de box de parca are iar 30 de ani (Rocky 1). O fost misto sa aud iar melodia lui Rocky acompaniata de eternul montaj cu transformarea de la bun la mai bun. Cam atat...restu e fara sens.

Venus - 7/10. Peter O'Toole...o masina ruginita la suprafata dar cu motor european cu multi cai putere. A fost nominalizat la Oscar anu asta...nu merita premiul, chiar daca il castiga...dar cu toate astea nominalizarea a meritat-o. Filmul e o dramodie buna, britanica, in care este vorba despre un mosulet pervers si dragostea lui pentru una de 20 de ani...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif